draaiorgel huren klein

Wilt u een klein draaiorgel huren? Ook voor een kleiner type draaiorgel bied Meijer draaiorgels u de oplossing.

Klein draaiorgel

Heeft u binnen iets te vieren of op een niet al te grote locatie?, dan hebben wij voor u de oplossing. Met een klein draaiorgel kunnen wij u ook voorzien van draaiorgelmuziek. Door de compacte afmeting(en) nemen deze draaiorgels weinig ruimte in beslag, en kunnen dus op vrijwel iedere plaats geplaatst worden. Zo geeft u uw feestje net even wat extra sfeer. Met de oud-Hollandse liedjes en gezellige meezingers wordt het zeker een geslaagd feestje!

Met een klein draaiorgel huren bij Meijer draaiorgels maakt u een bewuste keuze voor kwaliteit en zekerheid. Uw feest of evenement is het zeker waard!

Zin in een feestje?

Dan mag dansorgel “Melody” zeker niet ontbreken,

Dit 72 toets dansorgel speelt de sterren van hemel met de moderne hits van toen en nu!

Dansorgel

 

Klein draaiorgel huren? Ons bedrijf is gespecialiseerd is in het verhuren van kleine en grote draaiorgels met begeleiding voor particulieren, bedrijven en instellingen. Door onze lange ervaring in draaiorgelverhuur is Meijer-draaiorgels de beste keus voor een geslaagd feest of evenement.

 

Draaiorgel de Caramia
Een klein draaiorgel wat bijna overal naar binnen kan, (mits de afmeting(en) van de deur het toelaat) Een klein draaiorgel word veel gebruikt voor overdekte winkelcentra’s, kinderdagverblijven maar ook op tuinfeestjes, aankomsthallen en zaaltjes.

Klein draaiorgel huren? Een draaiorgel huren voor een feest of evenement dat doet u bij Meijer draaiorgels. Voor meer informatie over het huren van een draaiorgel kunt u contact met ons opnemen. Meijer-draaiorgels_005 achter

Raffin, Een klein draaiorgel wat uitermate geschikt is voor binnenshuis. Dit draaiorgeltje speelt onder andere op een jaarlijks terugkerend Dickens festijn, dit in combinatie met een uniek kostuum, zorgt voor een sfeervolle stemming. Naast Dickens speelt dit draaiorgeltje ook in restaurants, verzorgingshuizen en kantines. Heeft u zelf een suggestie, laat het ons weten en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Raffin Meijer-Draaiorgels Raffin Een authentiek klein hand draaiorgeltje wat geschikt is voor binnenshuis.Dit orgel speelt op een jaarlijks terugkerend Dickens festijn, dit in combinatie met een uniek kostuum, zorgt voor een sfeervolle stemming. Ook een klein draaiorgel huren? dat is bij ons allemaal geen probleem.

 

Meer informatie

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 07:00 tot 22:00, ook in het weekend. Wilt u een vrijblijvend advies of meer informatie over het huren van een van onze draaiorgels, neem dan contact met ons op via: info@meijer-draaiorgels.nl 

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op +31651440761

S.Meijer

Meijer draaiorgels
Kleidijk 12a
3233 LK
Oostvoorne
Zuid Holland
 
 
Inschrijving Kvk 24463724 Rotterdam.
BTW NL001631763B06
 

 

 

Terug naar de homepage