Groot draaiorgel huren voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen.

Een groot draaiorgel wordt geleverd met bediening, zodat u daar verder geen omkijken naar heeft. Daarnaast zijn onze draaiorgels ook mobiel en kunnen dus vrij eenvoudig verplaatst worden, meelopen in bijvoorbeeld een optocht behoort tot één van de vele mogelijkheden.

 

Draaiorgel de Carpenter. 

Dit draaiorgel is geschikt om op elk feest zijn vrolijke klanken te laten horen. Met het uitgebreide repertoire dat varieert van Hollandse meezingers tot de nieuwste top hits maken we er echt een feestje van.

Draaiorgel Johannes Vermeer. 

Een groot draaiorgel genoemd naar een van de beroemdste Nederlandse kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Dit orgel heeft heeft naast een uitgebreid modern repertoire dat varieert van Hollandse meezingers tot de nieuwste top hits ook een grote collectie operette melodieën en walsen.

Draaiorgel de Lelie.

Ken je ze nog? al die gezellige meezing melodieën van vroeger, met draaiorgel de Lelie nemen we je mee terug in de tijd. 

Draaiorgel Kaydence.

Dit draaiorgel is geschikt om op elk feest zijn vrolijke klanken te laten horen. Met een uitgebreid repertoire dat varieert van Hollandse meezingers tot de nieuwste top hits hebben wij vast en zeker wat je zoekt.

Voor een vrijblijvend advies, meer informatie over een draaiorgel huren

neem dan contact met ons op via:

info@meijer-draaiorgels.nl

Telefonisch zijn wij ook bereikbaar op +31651440761

Terug naar de homepage