Groot draaiorgel huren

Draaiorgel huren

Verhuur van grote en kleine draaiorgels, voor binnen en buiten door heel Nederland.

Bel met Stefan Meijer +31651440761 

of mail naar

info@meijer-draaiorgels.nl 

Groot draaiorgel huren? Ons bedrijf is gespecialiseerd is in het verhuren van kleine en grote draaiorgels met begeleiding voor particulieren, bedrijven en instellingen. Door onze lange ervaring in draaiorgelverhuur is Meijer-draaiorgels de beste keus voor een geslaagd feest of evenement.

Draaiorgelverhuur, geheel verzorgd met bediening voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen.

Onze grote draaiorgel spelen nog op kartonnen orgelboeken, hebben een eigen stroomvoorziening en kunnen eventueel ook nog met de hand gedraaid worden. 

Een groot draaiorgel word geleverd met bediening, zodat u daar verder geen omkijken naar heeft. Daarnaast zijn onze draaiorgels ook mobiel en kunnen dus vrij eenvoudig verplaatst worden, meelopen in bijvoorbeeld een optocht behoort tot één van de vele mogelijkheden.

 

Draaiorgel de Carpenter. 

Een groot draaiorgel systeem Limonaire. Dit draaiorgel is geschikt om op elk feest zijn vrolijke klanken te laten horen. Met het uitgebreide repertoire dat varieert van Hollandse meezingers tot de nieuwste top hits maken we er echt een feestje van.

draaiorgel huren

Draaiorgel Johannes Vermeer. 

Een groot draaiorgel genoemd naar een van de beroemdste Nederlandse kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Dit orgel heeft heeft naast een uitgebreid modern repertoire dat varieert van Hollandse meezingers tot de nieuwste top hits ook een grote collectie operette melodieën en walsen.

Draaiorgel de Lelie.

Kent u ze nog? al die gezellige meezing melodieën van vroeger, met draaiorgel de Lelie nemen wij u mee terug in de tijd. 

Draaiorgel huren

 

Meer informatie

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 07:00 tot 22:00, ook in het weekend.

Wilt u een vrijblijvend advies of meer informatie over een draaiorgel huren, neem dan contact met ons op via: info@meijer-draaiorgels.nl  

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op +31651440761

Meijer draaiorgels

Kleidijk 12a
3233 LK
Oostvoorne
Zuid Holland
Inschrijving Kvk 24463724 Rotterdam.
BTW NL001631763B06
 

 

Terug naar de homepage