Groot draaiorgel huren

Groot draaiorgel, Groot draaiorgel huren? Ons bedrijf is gespecialiseerd is in het verhuren van kleine en grote draaiorgels met begeleiding voor particulieren, bedrijven en instellingen. Door onze lange ervaring in draaiorgelverhuur is Meijer-draaiorgels de beste keus voor een geslaagd feest of evenement.

Met het huren van een groot draaiorgel bij Meijer draaiorgels maakt u een bewuste keuze voor kwaliteit en zekerheid. Uw feest of evenement is het zeker waard! 

Onze draaiorgels spelen nog op kartonnen orgelboeken.

Onze grote draaiorgels spelen nog op kartonnen orgelboeken, hebben een eigen stroomvoorziening en kunnen eventueel ook nog met de hand gedraaid worden. 

Een groot draaiorgel huurt u met bediening, zodat u daar verder geen omkijken naar heeft. Daarnaast zijn onze draaiorgels ook mobiel en kunnen dus vrij eenvoudig verplaatst worden, meelopen in bijvoorbeeld een optocht behoord tot één van de vele mogelijkheden.

Een groot draaiorgel word veelal gevraagd voor verjaardagen, bruiloften, braderieën, kerstmarkten, personeelsfeesten, congressen, buurtfeesten, open dagen, sinterklaasoptochten en openingen van een eigen zaak.  Uiteraard zijn eigen suggesties ook altijd welkom.

De grote draaiorgels:

Draaiorgel de Carpenter. Een groot draaiorgel systeem Limonaire. Dit draaiorgel is geschikt om op elk feest zijn vrolijke klanken te laten horen. Met het uitgebreide repertoire dat varieert van Hollandse meezingers tot de nieuwste top hits maken we er echt een feestje van.

Groot draaiorgel huren? Een draaiorgel huren voor een feest of evenement dat doet u bij Meijer draaiorgels. Voor meer informatie over het huren van een draaiorgel kunt u contact met ons opnemen. Achterkast draaiorgel de Carpenter

Draaiorgel Johannes Vermeer. Een groot draaiorgel genoemd naar een van de beroemdste Nederlandse kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Dit orgel heeft heeft naast een uitgebreid modern repertoire ook een grote collectie operette melodieën en walsen.

Groot draaiorgel huren? Een draaiorgel huren voor een feest of evenement dat doet u bij Meijer draaiorgels. Voor meer informatie over het huren van een draaiorgel kunt u contact met ons opnemen. Achterkast draaiorgel de Johannes Vermeer

Draaiorgel de Lelie. Kent u ze nog? al die gezellige melodieën van vroeger, met draaiorgel de Lelie nemen wij u mee terug in de tijd. 

Groot draaiorgel huren? Een draaiorgel huren voor een feest of evenement dat doet u bij Meijer draaiorgels. Voor meer informatie over het huren van een draaiorgel kunt u contact met ons opnemen. Acterkast draaiorgel de Lelie

Meer informatie

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 07:00 tot 22:00, ook in het weekend. Wilt u een vrijblijvend advies of meer informatie over het huren van een van onze draaiorgels, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een email naar: info@meijer-draaiorgels.nl  Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op +31651440761

S.Meijer

Meijer draaiorgels
Kleidijk 12a
3233 LK
Oostvoorne

 

Inschrijving Kvk 24463724 Rotterdam.
BTW NL001631763B06

Terug naar de homepage
Contactgegevens